« Dreamdate.se

Min dejt blev en vinst - I dubbel bemärkelse

Jag hade hittat min drömkarl på nätet, vi pratade i timmar över både telefonen och Skype och i helgen som gick så var det dags att äntligen träffas på riktigt. Det var nervöst som tusan och fjärilarna flög runt i magen så jag trodde jag skulle må illa. Jag? Vuxna kvinnan... Känna sig som en fjortonårig flicka som ska ut med sin första pojkvän. Det är ju helt absurt egentligen. Var tog min självsäkerhet vägen? 

Ett sätt att lugna nerverna

När jag tog bussen till platsen vi skulle mötas så valde jag att ta fram min telefon och spela på ett mobilcasino en stund. Det brukar lugna mina nerver att snurra på slots på mobilen. Jag valde Twin Spin, en av mina favoriter och efter bara tredje snurret så ser jag hur hjulen börjar haka i varandra. Specialfunktionen löstes ut och helt plötsligt ser jag att alla fem hjul kommer att se likadana ut. Garanterad vinst tänkte jag och log lite. När hjulen stannade så gjorde nog mitt hjärta det med. Det var fullt med diamanter överallt! Jag vann massor med pengar!

Jag dansade av bussen

Jag var lyrisk! Skuttande av bussen med små skrik av glädje ser jag honom står där med en bukett rosor i handen. Kvällen blev fantastiskt rolig och vi kommer träffas igen. han undrar nog varför jag gav honom en stor kyss det första jag gjorde, men jag väntar nog lite med att berätta om min vinst. Tills vi har lärt känna varandra ännu mer. 

26 Jun 2018